BKT, Best Bank of the Year 2013Këtë vit ne përsëri fituam çmime të shumta. Sërish, ne u vlerësuam si Banka Më e Mirë në Shqipëri për vitin 2013 nga “EUROMONEY”, “EMEA Finance” dhe së …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *